Laddar Evenemang

Alla Evenemang

”Allt gör jag till bilder”- ett program med visor av 90-årsjubilaren Olle Adolphson (1934-2004)Datum: torsdag 2 maj | klockan 19:00 - 21:00
Plats: Folkkulturcentrum | Hjorthagen, Stockholm
Arrangör: Folkkulturcentrum, Hjorthagen, Stockholm
Mer info/biljett: https://www.folkkulturcentrum.se/Default.asp?id=22090415361826

Programmets titel är också titeln på en av Olle Adolphsons dikter ur samlingen Folia. Detta, att göra allt till bilder, det han ser, det han upplever och framförallt hans känslor och inre värld, som blir texter alla kan känna igen sig i, är en av de saker som gör honom till en stor författare. I programmet presenterar vissångaren Kenneth Weissglas Frejd ett långt och unikt konstnärskap som sträcker sig över mer än femtio år. Det innehåller visor från ungdomsåren fram till de sena verken, som kanske inte hörs så ofta men där man finner några av de finaste sångerna. Olle Adolphson har själv uttryckt att allt han skriver bottnar i egna upplevelser och i programmet berättas också om det sammanhang i vilket visorna kommit till.

Om du vill tipsa om ett evenemang, skicka det ifyllda formuläret till oss så vi har möjlighet att sprida informationen till våra medlemmar och andra intresserade.

Titel

Till toppen