Laddar Evenemang

Alla Evenemang

HAVÄNG: Älskade Olle! – Hyllningskonsert till Olle Adolphson på ÖsterlenDatum: fredag 2 augusti | klockan 15:00 - 17:30
Plats: Skepparps vingård vid Haväng | Ravlunda
Arrangör: Fähund Evenemang
Mer info/biljett: https://alskadeolle.se/hyllningskonsert-3

Välkommen till hyllningskonsert vid Haväng med Olle Adolphsons visor och berättelser om hans liv på Österlen. Inramat av vacker natur, god mat och dryck arrangerar vi för fjärde året en friluftskonsert i samarbete med Skepparps Vingård.

På scen svensk-marockanska sångerskan och kulturprofilen Miriam Aïda med sina musiker Mats Andersson gitarr och Ola Bothzén på slagverk. Du kan förvänta dig intima och groovy tolkningar av Olles visor. Vi återser med glädje vissångaren och gitarristen Anders Anton. Sångduon Systrarna Pyk med Lina och Sofia bankar på dörren till de stora scenerna med sin vackra stämsång, nu kommer de till oss. Trogna och framgångsrika Jesper Nordberg på kontrabas får sällskap av Oscar Johansson på piano som turnerat med flera kända musiker på Europas jazzscener.

Med nya artister för varje år blandat med våra husmusiker och en ständigt växande publik skapar vi Älskade Olle-stämning på Österlen. Han är värd det, Olle Adolphson, speciellt i år då han skulle ha fyllt 90 år.

Om du vill tipsa om ett evenemang, skicka det ifyllda formuläret till oss så vi har möjlighet att sprida informationen till våra medlemmar och andra intresserade.

Till toppen