Laddar Evenemang

Alla Evenemang

STOCKHOLM: ”Hösten vet vad som väntar dig” – Maria Lindström sjunger Olle Adolphson och berättar om sina möten med honom.Datum: tisdag 24 september | klockan 19:00 - 21:00
Plats: Kristinehovs Malmgård | Stockholm
Arrangör: Olle Adolphson-sällskapet
Mer info/biljett: https://secure.tickster.com/sv/lddd9ajkx3cy5b2/products

OAS har den stora glädjen att erbjuda en Olle Adolphson-konsert med den framstående visartisten och gitarristen Maria Lindström. Maria är en egensinnig och originell artist, som alltid haft Olle som en av sina favoriter och hon gör här sitt första helaftonsprogram med sånger av Olle Adolphson. Hon kommer också att berätta om sina möten med Olle och spelningar de haft tillsammans. Maria har en lång karriär bakom sig, har inhöstat en rad priser och givit ut ett stort antal album med egna visor, Birger Sjöberg-sånger, egna tonsättningar av Strindberg och nu senast (2023) en hyllad dubbel-CD med Bellmansånger, ”Mutter på Tuppen”.

Vin, alkoholfritt och snacks i pausen till självkostnadspris.

Entréavgift: 150 kr för medlemmar i Olle Adolphson-sällskapet, 200 kr för övriga. Administrativ servicevgift 15 kr tillkommer.

Om du vill tipsa om ett evenemang, skicka det ifyllda formuläret till oss så vi har möjlighet att sprida informationen till våra medlemmar och andra intresserade.

Till toppen